Zaključite ugovore vezano za nekretnine koji Vam omogućuju maksimalnu prednost

Stvarno pravo

Sporazumi vezano za nekretnine u Hrvatskoj

Vezano za poslove s nekretninama, odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri se brine za bilo koju vrstu kupnje, razvoja, valorizacije, upravljanje i raspolaganja nekretninama u svrhu stanovanja, komercijalnu, industrijsku ili turističku svrhu, zakupe, ugovore o građenju.
Kao usluga klijentima stoji na raspolaganju djelatnost vezano za fondove za nekretnine, financijske institucije, građevinska društva, Real Estate Investment Trusts ("Reit") i društva za upravljanje.
Odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri se bavi i poreznom optimizacijom ulaganja i odnosnih financijskih struktura, kako s unutarnjeg, tako i s međunarodnog poreznog aspekta.
Odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri ima široko znanje i veliko iskustvo u sektoru nekretnina i različitim vrstama transakcija; u mogućnosti je ponuditi uslugu na razini izvrsnosti u svakom aspektu, i to zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i business oriented pristupu: od strukturiranja do realizacije različitih faza, da bi se projekt doveo uspješno do kraja. Odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri temeljito prati regulatorne promjene i nove instrumente na tržištu nekretnina. Samo tako je moguće ponuditi svojim klijentima najinovativnija rješenja.