Strana ulaganja

Kompletan vodič za ulaganja

Iskustvo stečeno u praćenju nebrojenih investicijskih poslova i ugovora između poduzeća na relaciji Hrvatska, Italija i Španjolska, omogućilo je Uredu Marcotulli da razvije izvanredan raspon vještina ne samo u pravnim pitanjima, već i u onim, ekonomskim, socijalnim i kulturnim.

Ured pruža pomoć u odabiru najprikladnije pravne strukture, kao što su podružnice i društva, radi optimizacije povrata svakog ulaganja usmjerenog prema Hrvatskoj. Kod otvaranja svakog mjesta poslovanja Ured izravno komunicira s državnom administracijom, lokalnim vlastima i razvojnim agencijama kako bi se olakšala realizacija ulaganja.

Odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri vodi svaki dio investicijske aktivnosti u Hrvatskoj koji je pravne prirode: osnivanje društva ili podružnice, stjecanje nekretnina, pregovaranje, kontakte s javnom upravom, pripremu ugovora o radu, svakodnevnu podrška klijentu.

Povodom ugovaranja zajedničkih pothvata (joint venture), u bilo kojoj grani industrije i usluga, Odvjetnički ured Marcotulli, Lukšić Kokić & Partneri pruža pomoć u pregovorima i pripremi ugovora, ortačkih ugovora i osnivanju mješovitih društava.